Gràcies Mn. Benet! Benvingut Mn. Wilson!

El passat 24 de juliol, la Secretaria General de l’Arquebisbat de Barcelona va fer pública la provisió de nomenaments, cessaments i jubilacions pastorals. Entre d’altres, es va fer oficial la jubilació de Mn. Benet Jaso, rector de la nostra parròquia i en el seu lloc es va nomenar a Mn. Wilson Muhire com a nou rector.

El dia 16 de setembre, en la celebració de la festivitat de la Mare de Déu dels Dolors, la nostra Patrona, va tenir lloc el comiat de mossèn Benet, on la comunitat parroquial vam agrair-li el seu servei al capdavant de la parròquia durant 19 anys.

El dia 24 de setembre, en la festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, va tenir lloc la missa de presa de possessió del nou rector de la parròquia, mossèn Wilson Muhire. La celebració va estar oficiada per el Vicari Episcopal Mn. Lluís M. Ramis.

Encomanem a Mn.Wilson en aquesta nova missió que el Senyor li ha donat i que sigui un gran impuls i força renovadora per a construir el Regne de Déu.

Podeu veure les fotografies de les celebracions en la GALERIA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s